ORTODONTSKI KOMPLET CURAPROX ORTHO KIT

Šifra: 761243

Na voljo: Na zalogi

Hiter pregled

Curaprox ORTHO KIT je ortodontski komplet za vse s fiksnim ortodontskim aparatom, ki zahteva še intenzivnejšo nego zob in obzobnih tkiv – predvsem na stikih aparata z zobno površino in pod žičkami aparata.


Za lažje vzdrževanje ustne higiene je Curaprox sestavil komplet, ki je lahko vedno z vami.


Curaprox ORTHO KIT sestavljajo:  • 1 zobna ščetka Curaprox CS 5460 ortho ultra soft

  • 1 zobna ščetka Curaprox CS 1006

  • 1 zobna nitka Curaprox DF 845 implant & braces

  • 1 žepni set s priročno škatlico, ki vsebuje: držalo Curaprox UHS 451, medzobne ščetke Curaprox CPS 06, CPS 14, CPS 28 in paličico ortodontskega voska

  • toaletna torbica

  • 1 brošura Moj nasmeh s fiksnim ortodontskim aparatom

Na voljo: Na zalogi

22,84 €
ORTODONTSKI KOMPLET CURAPROX ORTHO KIT je na voljo za nakup le v enotah po 1.

Podrobnosti

Navodila za uporabo:

Zobna ščetka CS 5460 ortho: Ščetine zobne ščetke postavimo tako, da pokrivajo napol dlesen in napol zobe. S kratkimi krožnimi gibi čistimo brez nepotrebnega pritiskanja. Med ščetkanjem je pomemben ustrezen pritisk – če se ščetine začenjajo odmikati, je to znak premočnega pritiskanja.

Zobna ščetka CS 1006: Ščetkamo s krožnimi gibi in zelo rahlim pritiskanjem. Pri vodenju zobne ščetke sledimo anatomiji zoba, čistimo po robu dlesni in okoli nosilcev fiksnega zobnega aparata. Nikoli ne ščetkamo po dlesni.

Medzobne ščetke CPS 06, CPS 14 in CPS 28: Medzobno ščetko CPS 06 uporabimo za čiščenje medzobnih prostorov, medzobni ščetki CPS 14 in CPS 28 pa za čiščenje pod žičkami fiksnega ortodontskega aparata.

Ortodontski vosek: Blaži draženje sluznice pri ortodontskem aparatu. Vzemite majhno količino ortodontskega voska, ga ogrejte med prsti in z njim prelepite nosilce fiksnega zobnega aparata.

Zobna nitka DF 845: Plastični vdevalni del omogoča vstavitev tudi v najožje medzobne prostore, čistilna gobica pa enostavno preide tako skozi prostore med zobmi kot pod žičkami ob nosilcih fiksnega ortodontskega aparata.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.