SIXTUS DEKUBISAN BALZAM

Šifra: g490011

Na voljo: Na zalogi

Hiter pregled

Sixtus Dekubisan balzam je bil razvit posebej za nego kože izpostavljeni nastanku preležanin in za nego krna.


Več kot 20 izbranih zeliščnih in rastlinskih izvlečkov ter olj, nudi koži najboljšo zaščito in nego za ljudi, ki so zaradi dolgotrajnega ležanja, sedenja ali nošenja proteze po amputaciji izpostavljeni spremembam na koži. Kombinacija vitamina E in izvlečkov ter olj sibirske smreke, ognjiča, lavandina, žajblja, ruševja, gabeza, bele jelke, indijskega patčulija, evkalipta in citrusov deluje rahlo antiseptično, kožo pomirja, spodbja njen oslabeli krvni obtok in podpira naravno sposobnost obnavljanja kože. Sončnično in šentjanževo olje optimalno vlažito kožo in ji nudita najboljšo zaščito ter omogočata dobro mazljivost, primerno tudi za masažo. Hladilni učinek kafre dopolnjujejo rastlinska eterična olja, ki dodatno poživijo prekrvavitev kože in dajo izdelku značilno aromo.


Uporaba:  • preventivna nega: balzam nanesete 1-2x dnevno na izpostavljeje dele telesa in nežno vtrete do popolne absorbcije. Balzam je preimeren tudi za nežno masažo.

  • nega pri spremembah kože: primerno za uporabo na spremembah 1. in 2. stopnje. Sterilno gazo prepojite z balzamom, jo položite na izpostavljen predel in pustite učinkovati čez noč.

  • ne nanašamo na odprte rane!

Na voljo: Na zalogi

RazličicaCenaKoličina
SIXTUS, DEKUBISAN BALZAM | 200ML
17,09 €
SIXTUS, DEKUBISAN BALZAM | 500ML
27,17 €
SIXTUS DEKUBISAN BALZAM je na voljo za nakup le v enotah po 1.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.