Poletje je pred vrati. Izpostavljenost soncu in vročini ter posledično hlajenje v domačih bazenih ali jezerih in morju pa so glavni spremljevalci poletja. Ali ste vedeli, da 1 izmed 10 ljudi vsaj enkrat v življenju trpi zaradi vnetja oz. okužbe ušes, ki jih povzročijo vodne aktivnosti? Ljubitelji vodnih športov in plavanja pa imajo 5x večjo verjetnost za vnetje zunanjega ušesa.1

EarPro pršilo za uho

Ujeta voda v sluhovodu je dokaj pogosta težava in lahko med drugim povzroča nelagodje, bolečine, vnetja in plavalčevo uho.

Zaščitite svoj sluh

EarPro pršilo - inovativna zaščita proti vnetju zunanjega ušesa. Pršilo EarPro bo vaš zvesti spremljevalec pri vodnih aktivnostih na morju, jezerih kot tudi doma na domačih bazenih. Uporablja se za preprečevanje zastajanja vode v sluhovodu. EarPro pršilo ustvari zaščito, ki odbija vodo in le-ta po naravni poti zapusti sluhovod. Primeren je tako za odrasle kot otroke vseh starosti. Enostavno razpršite ga v vsako uho in nežno zmasirajte zunanji del ušesa pred začetkom vodne aktivnosti. Ponovno razpršite v vsako uho po dveh urah izpostavljenosti vodi.

Vnetje sluhovoda poleti

Ne pozabite vključiti EarPro pršilo v svojo poletno potovalno lekarno ali torbo za na bazen. Tako boste, z ustrezno pripravljeno potovalno lekarno, na dopustu brez skrbi.

Pa prijetno preživljanje poletja vam želimo! 

Ear pro pršilo proti vnetju

EarPro pršilo je medicinski pripomoček. Medicinski pripomoček izpolnjuje zahteve za CE oznako.             

Literatura:

1 Mao-Che Wang, Chia-Yu Liu, An-Suey Shiao, Tyrone Wang - Journal of the Chinese Medical Association; Ear Problems in Swimmers, September 2005