Strokovnjaki za vlaženje pri Neutrogeni® poudarjajo, da je, kot prvi korak, treba najprej oceniti svoj tip kože in njene potrebe: vedeti morate, ali je vaša koža suha, občutljiva, normalna, mešana, nagnjena k aknam ali zrela.

Linija Neutrogena® Hydro Boost je bila zasnovana tako, da zagotavlja univerzalno vlaženje za različne tipe kože. Letos pa so strokovnjaki pri Neutrogeni še dodatno izboljšali in nadgradili formulo v liniji Hydro Boost. Narejene so nove formule s posodobljeno NMF tehnologijo, 20% več hialuronske kisline*, z elektroliti & aminokislinami. Dodan je tudi nov trajnostni,100% reciklabilen steklen lonček ** in nov design z izboljšano komunikacijo.

NVF (Naravni Vlažilni Faktor)

Naravni vlažilci kože, ki jih najdemo v zunanji plasti kože, sestavljeni predvsem iz aminokislin, vključno s hialuronsko kislino, elektroliti, laktatom, ureo, sladkorjem in peptidi so odgovorni za ohranjanje vlage, elastičnosti in prožnosti kože. Sestava NVF se spreminja s staranjem in zunanjimi okoljskimi dejavniki – znatno zmanjšanje nekaterih aminokislin, kot so arginin, citrulin in prolin. Manj NVF povzroči manjše zadrževanje vlage v plasti kože in manj elastično kožo.

NVF poveča elastičnost rožene plasti, ki preprečuje njeno razpokanje zaradi izsušenosti.  Zagotavlja potrebno hidracijo za pravilno delovanje encimov, ki sodelujejo pri luščenju kože.

Nova Hydro Boost formula, napolnjena z NVF, koži povrne osiromašene naravne vlažilne faktorje.

Hialuronska kislina veže vodo in jo zadrži na površini kože, aminokisline prispevajo k elastičnosti kože, elektroliti pa pospešujejo absorpcijo sestavin. Hidrirana koža je videti zdrava, napolnjena, prožna in mladostna.

 

Hydro Boost vodni gel za normalno in mešano kožo globinsko vlaži kožo, ne da bi pustil sledi. Zagotavlja 6-kratno hidracijo*** takoj in 72 ur za prožno, svežo kožo. Vlažilno kremo za splošno uporabo, kot je Hydro Boost, lahko uporabljate podnevi in ponoči. Ta krema je v letu 2023 osvojila priznanje Grazia Beauty Awards 2023.

Hydro Boost Gel krema brez dišav je zaradi svojih hranljivih značilnosti idealna za suho in občutljivo kožo, saj jo intenzivno neguje.

Hydro Boost nočna krema zagotavlja 6-kratno*** hidracijo, za prožno, z energijo napolnjeno kožo čez noč. Primerno za vse tipe kože.

Hydro Boost krema za okoli oči zagotavlja 6-kratno hidracijo*** v trenutku za 72 ur in pomaga zmanjšati podočnjake in zabuhlost.

 

*v primerjavi s prejšnjo formulo **kjer so na voljo obrati za recikliranje/le za Francijo, odobrena sta bila večinsko reciklabilen steklen lonček in karton (je potrebno omeniti) ***Študija samoocene, 42 udeležencev, 2021