Jemanje prehranskih dopolnil ne bi smelo biti dolgočasno!

Za zdrav življenjski slog se ni treba odpovedati zabavi in dobremu okusu. Žvečljive tablete Jamieson so popoln način za zagotovitev dnevnega vnosa vitalnih hranil. Zabavne oblike Jamieson so preproste za uživanje, njihovi okusi pa bodo zagotovo zadovoljili še tako razvajene brbončice.

V asortimanu Jamieson izdelkov zabavnih oblik nudimo prehranska dopolnila za otroke, za odrasle kot za celo družino. Od podpore imunskemu sistemu, do multivitaminov, mlečnokislinskih bakterij, omega-3 maščobnih kislin, vitaminov B in koencima Q10 – Jamieson zabavne oblike so na voljo v številnih odličnih okusih, tako da se lahko vi in otroci vedno veselite svojega dnevnega odmerka. V širokem naboru Jamieson žvečljivih tablet in bonbonov boste z lahkoto našli izdelek zase, ki vam bo posladkal dan.

Jamieson zabavne oblike

Jamieson obljuba - 360° kakovost*

Jamieson izdelki pa niso le dobrega okusa, Jamieson oznaka 360° KAKOVOST (vidna na Jamieson embalaži) simbolizira njihovo trajno zavezanost kakovosti iz vseh zornih kotov, vse od formulacije do končnega izdelka.

  • Čiste in avtentične sestavine, etično pridobljene
  • Zanesljiva in učinkovita jakost formulacije
  • Varnost in čistost izdelka
  • Učinkoviti izdelki, ki jim lahko ZAUPATE

Ravno zaradi te zaveze so postali najbolj zaupanja vredna blagovna znamka prehranskih dopolnil v Kanadi in št. 1 blagovna znamka med prehranskimi dopolnili v Sloveniji**. 

Vedno preverijo čistost vsake sestavine, ne glede na to, kje je bila vzgojena ali pridelana in kako je bila predelana. Uporabljajo najnovejšo tehnologijo DNK, s katero izsledimo učinkovine v rastlinskih prehranskih dopolnilih in mlečnokislinskih bakterij vse do njihovega botaničnega porekla, s čimer lahko potrdijo njihovo pristnost. Z DNK testiranjem se potrdi, da gre za aktivne rastlinske in mlečnokislinske vrste, s čimer se pridobi certifikat o pristnosti. To je tudi zagotovilo, da kar je navedeno na etiketi, je pravzaprav tisto, kar je v izdelku - nič več, nič manj.

Preverite izbor izdelkov Jamieson in poiščite izdelek zase. Jamieson B kompleks žvečljive tablete z okusom gozdnih sadežev ali Jamieson Omega-3 žvečljivi bonboni z okusom limone in pomaranče za vašega otroka. Vse je na voljo...

Jamieson vitamini in minerali

* Jamieson je skladen s proizvodnim procesom, ki zagotavlja strogo testiranje/skladnost od pridobivanja surovin do končnega izdelka. Le to zagotavlja oznaka 360° KAKOVOST/QUALITY. Več preberite na www.jamiesonvitamins.si/360-kakovost.

** IQVIA Slovenia Sell In Data, All Channels, Salus market definition, MAT September 23, Value in EUR, ©2023 IQVIA and its affiliates. All rights reserved.