Avene TriAcneal Expert, emulzija
Avene TriAcneal Expert emulzija, učinkovita nega za trajne nepravilnosti in brazgotine ter akne pri odraslih osebah. Ima vlažilno, nemastno teksturo in koža jo hitro vpije. Po uporabi Avene TriAcneal Expert koža postane gladka in ponovno zasije. Vsebuje termalno vodo Avène, ki pomirja kožo. Več ...
Trenutno ni dobavljivo
Avene TriAcneal Expert emulzija, učinkovita nega za trajne nepravilnosti in brazgotine ter akne pri odraslih osebah. Ima vlažilno, nemastno teksturo in koža jo hitro vpije. Po uporabi Avene TriAcneal Expert koža postane gladka in ponovno zasije.
Vsebuje aktivno sestavino X-Pressin, retinaldehid in termalno vodo Avène, ki pomirja kožo.
Navodila za uporabo:
- Očistite kožo obraza z Avene Cleanance izdelki za čiščenje kože in jo nežno osušite.
- Zvečer nanesite enakomerno plast TriAceal EXPERT emulzije na suho kožo obraza.
- Kremo lahko nanašate tudi na druge dele telesa, kjer so prisotne spremembe (dekolte, ramena, hrbet).
Opozorila: Izogibajte se predelu okoli oči in ustnic. Če se na koži pojavi pekoč občutek, pred ponovnim nanosom počakajte dan ali dva. Če boste kožo izpostavili soncu, jo zaščitite s kremo z visokim faktorjem zaščite. Ne uporabljati v času nosečnosti.
Sestavine (INCI): THERMAL SPRING WATER ( AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISODODECANE, ISODECYL NEOPENTANOATE, PENTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, WATER (AQUA), POLYMETHYL METHACRYLATE, 1,2-HEXANEDIOL, ALGIN, ARACHIDYL ALCOHOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, BEHENYL ALCOHOL, BHT, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL LINSEEDATE, CARBOMER, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE (PARFUM), HYDROGENATED POLYISOBUTENE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PAPAIN, PEG-7 TRIMETHYLOLPROPANE COCONUT ETHER, POTASSIUM SORBATE, RED 33 (CI 17200), RETINAL, SODIUM HYDROXIDE, SORBITAN ISOSTEARATE
Pakiranje: 30 ml
Proizvajalec | Pierre Fabre SA, 12 Avenue Hoche 12, Pariz, Francija |
---|---|
Blagovna znamka | Avene |
Namen | akne, brazgotine, rdečica |
Oblika | emulzija |