ABOUND

Šifra: 295485

Na voljo: Na zalogi

Hiter pregled

Abound je živilo za posebne zdravstvene namene za peroralno uporabo ali hranjenje po sondi, ki vsebuje mešanico arginina, glutamina in (HMB). Namenjeno je za dietetsko uravnavanje bolnikov, ki potrebujejo izgradnjo mišične mase in podporo pri celjenju ran. 


Priporočljivo pri:  • bolnikih, ki potrebujejo izgradnjo mišične mase,

  • bolnikih, ki potrebujejo podporo pri celjenju kronične rane (diabetično stopalo, preležanine, venski ulkusi,...) in akutne rane (opekline, kirurške rane, poškodbe/travme).


Lastnosti: energijska vrednost 89 kcal/24 g praška, vsebuje 7,4 g arginina, 7,4 g glutamina in 1,3 HMB (hidroksimetilbutirata) na vrečko.

Odmerjanje: dve vrečki na dan kot dodatek prehrani (v obliki napitka).

Okus: pomaranča

Cena za 30 vrečk / 1 paket: 113,70 €

Cena za 1 vrečko po 24g: 3,79 €

Na voljo: Na zalogi

3,79 €
ABOUND je na voljo za nakup le v enotah po 1.

Podrobnosti

Pomembno obvestilo: Uporabljajte pod zdravniškim nadzorom. Ni primerno za uporabo kot edini vir prehrane. Ni namenjeno za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug zdravstveni delavec. Ni za parenteralno uporabo. Ni priporočljivo za uporabo pri bolnikih s sepso. Vsebuje aspartam (vir fenilalanina). Brez glutena.

Sestavine: L-glutamin, L-arginin, regulator kislosti: E330, kalcijev beta-hidroksi-beta-metilbutirat (Ca-HMB), pomarančni sok v prahu, saharoza, arome, kurkuma, sladila (E951, E950), olje MCT iz olj palmovih jeder in kokosovega olja v spremenljivih deležih, barvilo: E162.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Napiši svoje lastno mnenje

Pišete mnenje o: ABOUND

Kako ocenjujete ta izdelek? *

 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
Kvaliteta
Cena
Vrednost